måndag 22 november 2010

Mikael Persson tränar INTE Fridlevstad/Tving nästa år.

Spelare som tränat Fridlevstad GoIF är aktuell för Sillhövda eller Hasslö enligt fotbolliblekinge's hemsida. Det betyder att han inte kommer att träna Fridlevstad nästa år. Silly Season har nyttjat sina kontakter under dagen och pratat med en person som har hyfsad inblick i Fridlevstad GoIF och då fick vi det konfirmerat.

Mikael Persson tränar inte Fridlevstad GoIF nästa år som vi tidigare har skrivit. Enligt Tvings hemsida så var Mikael Persson klar men så är inte fallet. Nu letar Fridlevstad ny tränare som ska träna Fridlevstad/Tving nästa år ihop med Tobias Svensson. Kanske det blir Mikael Sellgren som tidigare varit assisterande och haft delat ledarskap ihop med Mikael Persson ett par år. Mikael Sellgren har spelat i Fridlevstad, Atlas, KAIF och Rödeby under sin karriär. Kan vara känsligt att fråga Mikael Sellgren nu då han tydligen inte varit påtänkt innan eftersom man gått ut med namnen som vi tidigare skrivit. Det kan också vara så att Mikael Sellgren tackat för sig i Fridlevstad GoIF och därför inte fått frågan. Det har vi dock inte konfirmerat men vi jobbar på det.

Vi på Silly Season Blekinge tycker att Mikael Persson gör rätt som byter klubb men frågan är vilken klubb han passar bäst i? Sillhövda AIK eller Hasslö GoIF? Sillhövda behöver fylla ut efter Filip Trossö's flytt till Lyckeby GoIF. Mikael Persson är ju en erkänt duktigt målskytt och gjorde 11-12 mål när Rödeby låg i Division 4. Vi önskar honom lycka till med sin fotbollskarriär.

/Silly on!

2 kommentarer:

  1. Mikael har aldrig spelat med Rödeby AIF i div 3..
    Däremot spelade han ett par matcher med Rödeby i div 4, och hann göra ett par mål innan han lämnade laget.

    SvaraRadera
  2. Helt rätt, felskrivning av mig. Har uppdaterat.

    SvaraRadera