måndag 15 november 2010

Saxemara status!

Hittade till Saxemaras hemsida och Jens Gummesson's blogg. Intressant läsning.

http://www.saxemaraif.se/ klicka sen på "I skinnet med Jens" eller så kör ni den enkla vägen och klickar http://www4.idrottonline.se/templates/News.aspx?id=250208&epslanguage=sv.

Saxemara har också haft en testmatch med ett antal spelare som inte direkt sticker ut. Det var väl mest Hällaryds Timmy Mattsson som har varit riktigt bra på deras innermittfält i år. Men frågan är om han slår sig in i startelvan hos SIF. Så bra kan ha inte vara att han tar sig rätt in i startelvan hos Saxemara för då har antingen Saxemara ett dåligt innermittfält eller så är han så jävla bra.

Grabben är bara 23 så det är rätt att chansa ett par pinnhål högre än division 5.

Kommer David Gummesson igång ordentligt så blir han riktigt viktig för laget. Han har grym talang men har varit skadedrabbad ett längre tag. Ola Otfors betyder allt för laget i dagsläget. Undrar vad han tjänar i SIF egentligen för kom inte och säg att han spelar gratis där.

Ryktena säger att när han var i KAIF för ett par år sen att han hade uppåt 8000-10000 i månaden. Innan dess var han i Kristianstad FF och tjänade säkert lite mer än det. Man vänjer sig vid pengarna. Så är det bara.

Pengar eller inte. Det är inte spelarnas fel. Det är klubbarna som väljer om dom vill att någon ska spela för dom eller inte. Skyll inte på spelarna! Som jag skrev innan så är Ola stöttespelaren i SIF och utan honom i år så hade det varit division 4 för SIF.

Roine tränar vidare ett år ihop med Mattias Gummesson och Pinnen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar